BAŞKAN BARAN; "MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİNE BAĞLI NESİLLER YETİŞTİRMELİYİZ"

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ilk olarak Din Görevlileri Derneği Başkanı Mustafa Bektaş ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Bektaş ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Biz Körfez’e hizmet etmeye çalışıyoruz, sizlerle ilişkilerimiz ne kadar güçlü olursa toplumda insanlara ulaşmamız o kadar kolay olur.

SİZLERİN DESTEĞİ ÖNEMLİ

Körfez’de sosyal belediyecilik anlamında önemli adımlar attık. Dönüşleri de gerçekten güzel oluyor. Ama herkese bazen ulaşamayabiliyoruz. Burada da sizlerin desteği önemli. Milli ve manevi değerleri yüksek nesiller yetişmesi de sizlerin elinde. Çocuklarımızın sizlerle beraber cami disiplinini alarak Kuran-ı Kerimi öğrenmesini istiyoruz” dedi.

YENİ BİNA HİZMETE AÇILIYOR

Bektaş ve yönetimi ise bugüne kadar yaptıkları desteklerden dolayı Başkan İsmail Baran’a teşekkür etti. Başkan İsmail Baran daha sonra Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan ve beraberinde ki heyeti ağırladı. İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, Belediye tarafından yapılan yeni hizmet binası için tekrar teşekkür ettiğini belirterek, kısa süre içerisinde hizmete açacaklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817