BAŞKAN BARAN ODALARA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, kongre sürecini tamamlan Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası’nı ziyaret etti, başkan ve yeni yönetimlerine ‘hayırlı olması’ temennisinde bulundu. Başkan İsmail Baran ilk olarak Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına ziyarette bulundu.

BAŞKAN’A TEŞEKKÜR

Yeniden başkanlığa seçilen Yahya Öztürk ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Başkan İsmail Baran, “Başkanlığınız süresince yaptığınız başarılı çalışmalar sonrasında üyeleriniz tekrar teveccüh gösterdi ve sizlere güvenini ortaya koydu. Başarılı çalışmalarınızı sürdüreceğinize inanıyorum” ifadelerini kullandı. Öztürk de nazik ziyaretinden dolayı Başkan Baran’a teşekkür etti.

BAŞARILAR DİLEDİ

Başkan İsmail Baran daha sonra Körfez Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına yeniden seçilen Ali Karadeniz ve yönetimini ziyaret etti. Başkan Baran, Karadeniz ve ekibine yeni görevinde başarılar dilerken, daha sonra Körfez Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin ve yönetim kurulu üyelerini de ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ dedi. İki başkan da Başkan İsmail Baran’a ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817