BAŞKAN BARAN; " ODALARIMIZI ÖNEMSİYORUZ"

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ilk olarak Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Oda Başkanı Yahya Öztürk, Başkan İsmail Baran’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Kongre sürecimizi tamamladıktan sonra kendileri bize ziyarette bulundu, bizlere başarılar diledi. Biz de bugün kendisine iade-i ziyarette bulunduk” ifadelerini kullandı.

BİRLİKTE GÜZELLEŞTİRECEĞİZ

Başkan Baran daha sonra Kocaeli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Körfez Temsilcisi Orhan Bozkurt ve yönetimini ağırladı. Muhasebeciler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getiren Başkan İsmail Baran, “Sizleri burada ağırlamak bizler için de önemli. Yaptığınız iş gerçekten çok önemli. Gününüz kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

ÖNERİLERİNİZ ÖNEMLİ

Başkan Baran, devletin milleti, esnaf ve sanatkârı için var olduğunu belirterek, “Bizler de bu bilinçle hareket ediyoruz. Körfez’de yakaladığımız birlik ve beraberlik sadece ilçemizin geleceği için değil, Türkiye’nin bekası için de önemli.  Bizler odalarımızı, STK’ları önemsiyor, ziyaretler yaparak onların görüş ve önerilerini dinliyoruz” ifadelerini kullandı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817