banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BAŞKAN BARAN, VATANDAŞI DİNLEYEREK GÜNE BAŞLIYOR

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, saha denetimleri ve projeler incelemeleri dışında makamında olduğu sürece vatandaşları kabul ederek onların talep ve önerilerini dinliyor. Bu konuda oldukça hassas davranan Başkan İsmail Baran, son olarak Atalar Mahallesi Muhtarı Fitnat Gündüz ve mahalle sakinlerini makamında kabul etti.

SİZLERİN DESTEĞİ ÖNEMLİ

Atalar Mahallesi’nde hayata geçen ve yapımı devam eden projeler hakkında hem muhtar hem de mahalle sakinlerine bilgiler aktaran Başkan İsmail Baran, onların talep ve önerilerini de tek tek not aldı. Körfez’in vatandaşlarla birlikte güzelleşip, gelişeceğini belirten Başkan İsmail Baran, “Sizlerin talep ve önerileri bizler için önemli.

TALEPLERİNİ TEK TEK NOT ALDI

Göreve geldiğimiz kapımızın herkese açık olduğu ifade ettik. Sizler bize güvendiniz, bu koltuğu bizlere emanet ettiniz. Bizler de sizlerin hayatını kolaylaştıracak, Körfez’i de daha güzel yarınlara hazırlayacak projelere imza atıyoruz. 4 yılda 400 milyon liralık yatırımı işte sizden aldığımız bu güçle hayata geçirdik” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826