BAŞKAN BULUT'A İDEV DAVETİ

Dördüncü Kez Düzenleniyor

Bu yıl 21-25 Mart tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan İDEV 2018 4. İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı öncesinde KOTO yönetimi yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Program kapsamında protokol ziyaretlerini sürdüren KOTO yönetimi bu kez Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un konuğu oldu.

Çenesuyu’nda İnceleme Yaptılar

KOTO Başkanı Necmi Bulut,  başkan yardımcıları Volkan Yılmaz ve Hüseyin Gezer’i konuk eden Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, bölge ekonomisine katma değer kazandıran İDEV Fuarı’na katılmaktan memnuniyet duyacağını ifade etti. Başkan Bulut, ziyaretin ardından konuklarını Çenesuyu Tesisleri’ne götürerek fabrika alanında yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817