BAŞKAN BULUT MİNİK ÖĞRENCİLERİN YANINDA

Atatürk Anaokulu’na ziyaret

İlçedeki eğitim kurumlarını sık sık ziyaret eden, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Başkan Bulut, son olarak Derince Atatürk Anaokulu'nun konuğu oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır’ın da eşlik ettiği ziyarette okul müdürü Zehra Genç, öğretmenler ve minik öğrencilerle buluşan Başkan Bulut, okul genelinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. İlçedeki eğitim kurumlarının kendileri için büyük önem arz ettiğini belirten Başkan Bulut, “Okul ayırımı yapmadan tüm eğitim camiamıza katkı sunmaya çalışıyoruz. Derince’nin geleceğine katkı sunacak her projenin yanında olduğumuzun bilinmesini istiyorum” dedi.

Geri dönüşüm ve temizlik temalı

Sömestr tatili öncesi Derince Atatürk Anaokulu’nu ziyaret eden Başkan Bulut, buradaki minik öğrencileri, gerçekleştirdikleri ekolojik projeden dolayı tebrik etti. Kendilerinin daha modern ve daha temiz bir Derince için çalıştıklarını belirten Başkan Bulut, “Geri dönüşüm ve temizlik temalı çalışmalardan dolayı Atatürk Anaokulu’muz bizim için örnek teşkil eden okullarımızdan biri. Bu projede görev alan tüm yönetici kadrosu ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza başarılarla dolu bir hayat diliyorum. Rabbim yüzlerini daima güldürsün. Bu vesileyle tüm çocuklarımızın sömestr tatilini aileleriyle birlikte huzur içerisinde geçirmesini temenni ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.