BAŞKAN BULUT, ŞAMPİYON KARDEŞLERLE BULUŞTU

Dünya ve Olimpiyat şampiyonlukları

Son dönemlerde elde ettiği şampiyonluklarla adından söz ettiren İşitme Engelliler Futbol Milli Takımı’nin iki yıldızı olan Derinceli Emre ve Yunus Şahin kardeşler, bu başarılarını Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ile paylaştı. Derinceli sporculardan Emre Şahin 2016 yılında İtalya'nın ev sahipliğinde gerçekleşen Dünya Şampiyonası'nda milli takımımız ile birlikte altın madalyaya uzanmayı başarmıştı.

Başkan Bulut tebrik etti

İşitme Engelliler Futbol Milli Takımımızın bir diğer yıldız ismi Yunus Şahin ise 2017 yılında Samsun’da düzenlenen İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda altın madalyanın sahibi olan kadroda yer alan isimler arasındaydı. Futboldaki başarılarını altın madalya ile taçlandıran Emre ve Yunus Şahin kardeşleri tebrik eden Başkan Bulut, Derinceli iki gencin bu şampiyonluklarda pay sahibi olmalarının kendilerini de gururlandırdığını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817