banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN BÜYÜKAKIN, “İSRAFTAN KAÇINIYOR, TASARRUFA ÖZEN GÖSTERİYORUZ"

 
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Büyükşehir Belediyesi genel sekreter yardımcıları, daire başkanları, genel müdür ve yardımcılarının yanı sıra İSU daire başkanlarıyla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Gökmen Mengüç’ün de yer aldığı toplantıda Başkan Büyükakın, “İsraftan kaçınıyor ve tasarrufa azami özen gösteriyoruz. Bu konuda belediyemizin öz kaynaklarını güçlendirerek, daha az maliyetli, ekonomik ve daha verimli hizmet için çalışıyoruz. Bu anlayışla hareket edecek, milletimizin gönlündeki yerini hizmetlerimizle koruyacağız, daha da güçlendireceğiz” dedi.

 

“TASARRUF VE ŞEFFAFLIK HASSASİYETİYLE HAREKET EDECEĞİZ”

Büyükşehir Belediyesi olarak Kocaeli’de yaşayan herkesin mutlu olduğu, yaşamaktan gurur duyduğu bir şehir olması için tevazu, samimiyet ve gayret ile tüm çalışanlarımızla vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz ifadelerini kullanan Başkan Büyükakın, “Tasarruf ve şeffaflık hassasiyetiyle hareket ediyoruz, edeceğiz. Büyükşehir Belediyemizin kaynaklarını hem doğru hem de açık şekilde kullanacağız. Bu bizim en önemli ilkemizdir” şeklinde konuştu.

 

“GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATACAĞIZ”

“Değer üreten şehirler arasında olmak için tüm hedeflerimizi gerçekleştireceğiz” diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Kültür ve ekonomi başta olmak üzere her alanda hayat kalitesini yükseltecek yaklaşımları çalışanlarımızla birlikte geliştireceğiz. Görkemli bir büyükşehir markasını oluşturarak kentimizin Türkiye’de yaşamak için tercih edilen ilk üç şehirden biri olması hedefine kavuşmasında gecemizi gündüzümüze katacağız” ifadelerini sarf etti. Büyükakın, daire başkanlarına, genel müdürlere bu hedefler doğrultusunda hareket etmeleri konusunda da gerekli talimatlarını bir kez daha yineledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751