banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Büyükakın: “Sizlerin Hakkı Ödenmez”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın “Koronavirüs salgını döneminde fedakarca hizmet eden sağlık kahramanlarımız, deprem felaketini yaşayan 11 ilimizde de bir cana can katabilmek için gecelerini gündüzlerine kattılar. Kendi canını düşünmeden üstün gayret gösteren sağlık çalışanlarımızın hakkı hiçbir zaman ödenmez” dedi

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın,14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Yüzyılın afeti olarak nitelendiren ve 11 ilimizi etkileyen depremlerin hemen ardından Hatay’a gidip depremzedelerimizin yaralarını sarmak için tüm imkanları seferber eden başkan Büyükakın” Salgın döneminde, tüm dünyada sağlık sistemi adeta çökerken ülkemizde sağlık çalışanlarımızın adeta bir görev aşkı ile gerçekleştirdiği hizmetleri sayesinde ülkemizde sağlık sistemimiz ayakta durdu. Şimdi de büyük deprem afetinde, sağlık çalışanlarımızın kahramanlıklarına canlı olarak da şahit oldum. Hiç kimsenin cesaret edemediği yıkıntıların içine girip vatandaşlarımızı hayatta tutmak için müdahale eden, günlerce uyku, yemek demeden gönüllü olarak çalışan sağlıkçılarımızı hepimiz gibi duygu dolu gözlerle takip ettim.” dedi.

Başkan Büyükakın sözlerine şu şekilde devam etti” Devlet ile halkın bir bütün olarak tek yürek olduğu bu deprem dayanışmasında her zaman olduğu gibi ön saflarda olan sağlık çalışanlarımız, bizlerin gururudur. Bu gurur bizi, aziz milletimizi, şanlı devletimizi her durumda sapa sağlam ayakta tutandır. Sağlık çalışanlarımıza bize yaşattığı bu gurur için şükranlarımı ifade ediyorum. Deprem felaketinde yitirdiğimiz sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere vefat eden tüm sağlık kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Bu kutsal ve onurlu görevi üstlenen sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik ediyorum”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751