banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Büyükakın,“Kongre Merkezimiz Kocaeli’nin Marka Değerini Arttıracak”


Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, Kocaeli markasına kültür ve sanat bakımından büyük katkı sunacak Kongre Merkezi’ni TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu üyeleriyle birlikte inceledi. Uluslararası kongrelerin, kültür ve sanat etkinliklerinin merkezi haline gelecek alanın tamamını akademik odaların temsilcileriyle gezen Başkan Büyükakın, “Bu alan Kocaeli’nin marka değerini artıracak bir çalışmadır. Kongre Merkezimiz, ülkemizdeki endüstriyel dönüşümün çok önemli ve en güçlü örneğidir. Kentimizde gerçekleştireceğimiz icraatlarımızda akademik odalarımızın değerlendirmelerini çok kıymetli buluyoruz” diye konuştu.

 

“KOCAELİ’NİN TASARIMINI BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Kongre Merkezi’nin tamamını TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Murat Kürekçi ve beraberindeki heyetle gezen, konuklarının fikir ve önerilerini alan Başkan Büyükakın, “Kongre Merkezimizin en aktif şekilde kullanılması, projelendirilen alanların kentimizin ve ülkemizin gelişimine katkı sunacağı bir yaşam merkezi olması için gayret ediyoruz. Bunun için TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu üyelerimizin fikirlerine ve önerilerine de çok değer veriyoruz. Tüm odalarımızdan Kocaeli’nde hayata geçireceğimiz projelerimizde mimari tasarım başta olmak üzere tüm başlıklardaki ihtiyaçlara dönük fikir ve önerilerini de almak istiyoruz. İnanıyorum ki Kocaeli’nin tasarımını akademik odalarımızla birlikte gerçekleştireceğiz” açıklamasını yaptı. 

 

“MARKA DEĞERİNE BÜYÜK KATKI SUNACAĞINA İNANIYORUZ”

Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı ve TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Murat Kürekçi, incelemede Kongre Merkezi’nin geldiği son durumu ve kente katacağı değeri yerinde beraber görme fırsatı sunan Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın’a teşekkür etti. Kentin yönetiminde ortak aklı ön plana çıkaran, akademik odalara her fırsatta değer verdiğini gösteren Büyükşehir Belediyesi’nin yaklaşımın kıymetli olduğunu dile getiren Kürekçi, “Şehrimizin gelişimi için her fırsatta akademik odalara uygulanan bu anlamlı ve önemli yaklaşımdan dolayı mutluyuz. TMMOB’nin tüm üyeleriyle Büyükşehir Belediyemize dolayısıyla kentimiz insanının mutluluğuna dönük katkılarımızı ve iş birliğimizi artırarak devam ettireceğiz. Kocaeli Kongre Merkezi bu anlamda şehrimizin marka değerine büyük katkı sunacağına da inanıyoruz. Merkezin en güzel ve en verimli şeklinde kullanılması için de bizler de her türlü desteği vereceğiz. Şunu da bir kez daha ifade edeyim ki Büyükşehir Belediyemiz ile her anlamda daha sık bir araya gelecek, projelere dönük fikirlerimizi ve önerilerimizi ifade etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

BİN 300 KİŞİLİK ANA KONGRE MERKEZİNDE HATIRA FOTOĞRAFI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Gökmen Mengüç, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Fen İşleri Dairesi Başkanı Serkan Ihlamur ve beraberindeki teknik ekibin de hazır bulunduğu incelemede TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu üyelerine Kongre Merkezi’nin tüm yapım aşamaları hakkında detaylı bir sunum yapıldı. Mimarlar Odası Başkanı Füsun Deniz Yılmaz, Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı ve TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Murat Kürekçi ile beraberindeki heyete Kocaeli Kongre Merkezi’nin aslına en uygun şekilde kente kazandırıldığı da incelemede ifade edildi. TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu üyeleri ve Başkan Büyükakın, Kongre merkezinin bin 300 kişilik ana kongre merkezinde günün anısına bir hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751