Başkan Çalışıyor, Körfez Yenileniyor
 Belediye ekipleri tarafından kentin çeşitli noktalarında yürütülen Parke ve Bordür, Boya, Çevre Düzenlemeleri ve halkın istek ve talepleri de dikkate alınarak bakım onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, oluşturduğu profesyonel hizmet alt yapısıyla şehrin dört bir yanında başlattığı ummalı çalışmalarla Körfezlilere yakışır hizmetler sunuyor. Başlatılan hizmet hamlesinden, altyapıya, sosyal belediyeciliğe ve rutin belediyecilik hizmetleri ile yapılan yatırımlara kadar önemli hizmetleri hayata geçiren Körfez Belediyesi, yükselen bir değer ve örnek bir kent olma yolunda yürüttüğü çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor.

Körfezde Yüzler Gülüyor

Halkın istek ve taleplerini ön planda tutarak hizmeti ayaklarına kadar getiren Körfez Belediyesi, Hacı Osman mahallesinde çevre düzenlemesinin yanı sıra kaldırım taşları, parke ve bordür taşlarını yeniledi. Yağan yoğun yağmurda çöken kaldırımlardaki bakım onarım çalışmalarına devam eden Belediye ekipleri mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini de değerlendirerek gösterdikleri güler yüzleriyle mahalle sakinlerinden tam not aldı.

Halkın İstek ve Talepleri Dikkate Alınarak Çalışmalar Sürdürülüyor

Körfez Belediyesi ilçede bulunan cami ve mescitlerdeki bakım onarım çalışmalarını da sürdürüyor. Göreve geldiği günden bugüne Körfezdeki bütün camilerin bakım onarım çalışmaları tamamlayan Başkan Baran, halkın talepleri doğrultusunda Atalar mahallesi İstasyon camiinde boya çalışması gerçekleştirdi.

Körfezin Her Köşesini Yaşanılabilir Hale Getiriliyor

Başlatılan temizlik çalışmasıyla halkın takdirini toplayan Körfez Belediyesi, mahallelerde yaptığı çevre düzenlemeleriyle Körfezin her köşesini yaşanılabilir hale getiriyor. Oluşturulan profesyonel ekipler ve kendi bünyesindeki araç ve gereçlerle ilimtepe mahallesinde ummalı bir çevre düzenleme çalışması gerçekleştirildi. İlimtepe mahallesinin her noktasında peyzaj, yol çalışmaları, parke taşlarının döşenmesi gibi birçok çalışma belediye ekiplerince titizlikle gerçekleştirildi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817