BAŞKAN DOĞAN'DAN EMEKLİLERE  BİN KİŞİLİK DEV KAHVALTI

YAŞLILARI ÖNEMSİYORUZ

Gölkaypark Tesisleri’nde gerçekleşen kahvaltıya İzmit Kaymakamı Sabit Kaya, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve DenizBank Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda ev sahipliği yapan İzmit Belediyesi ve DenizBank, ülkenin gelişim ve değişime büyük katkıları olan emeklilerin bilgi birikimi ve deneyimlerini çok önemsediklerini belirterek hizmetlerinde yaşlı odaklı bir anlayışı benimsediklerini ifade ettiler.

 

YAŞLILIK İNSANIN ALTIN ÇAĞIDIR

Sosyal belediyecilik anlayışı ile şekillendirdikleri hizmetlerinde insan odaklı bir anlayışın olduğuna vurgu yapan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan yaşlılığın insanın altın çağı olduğunu söyledi. Hayatın gençlik dönemlerini verimli ve üretken bir şekilde geçirerek erişilen sağlıklı bir yaşlılık döneminin, kişinin deneyimlerinden faydalanıldığı altın çağı olarak nitelendiren Başkan Doğan “yaşlı insanlarımıza gösterdiğimiz sevgi, saygı, hoşgörü onlara olan minnet borcumuzdur. Hepimizin ortak paydası insan olmaktır. Bir gün hepimiz yaşlanacağız. Yaşlılarımızın yaşama etkin bir biçimde katılmalarına imkân sağlamalı, toplum için ne kadar değerli olduklarını anlamalarını ve yaşama sevinçlerini kaybetmemelerini sağlamalıyız. Bu, toplumumuzun saygın bireyleri olan yaşlılarımıza karşı ortak sorumluluğumuzdur” dedi.

 

EMEKLİ EVLERİ İLE ÖRNEĞİZ

Gündoğdu, Tüysüzler, Yahya Kaptan, Yenimahalle, Cedit, Plaj Yolu, Yuvam Akarca, Mehmet Ali Paşa ve Terzi Bayırı Emekli Evi olmak üzere toplam 9 Emekli Evi ile İzmit’te yeni bir anlayış oluşturduklarını ifade eden Doğan “İzmit Belediyesi olarak yaşlılarımız konusunda hassas davranıp onlara uygun projeler üretmeye devam ediyoruz. İçinde masaj koltuğu, dinlenme odası, oyun gurubu, günlük gazete ve çay ikramının bulunduğu Emekli Evlerimiz bu konuda attığımız en önemli adımdır ve örnektir. Artık İzmit emekliler ve yaşlılarımız için yaşam kalitesinin arttığı bir yer haline gelmeye başlamıştır” dedi. Emeklilere yönelik yapılan sosyal etkinliklerinde son derece anlamlı olduğunu söyleyen Başkan Doğan, doğum günleri, geziler, sanat etkinlikleri ve sosyal buluşmalar ile yaşlılarımızı bir arara getiriyoruz diyerek dev kahvaltıya destek olan DenizBank yönetimine duyarlılığından ötürü teşekkür etti.

 

İZMİT YAŞLI DOSTU BİR KENT

İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen bu etkinliğe katılmaktan büyük gurur ve mutluluk duyduğunu ifade eden İzmit Kaymakamı Sabit Kaya yaşlılık döneminin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini ve İzmit Belediyesi’nin bu konuda duyarlı çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade etti. Yaşlılara duyduğu derin saygıdan söz eden Kaya böylesi önemli günler başta olmak üzere her gün yaşlıların hatırlanması gerektiğini söyledi.

İzmit Belediyesi ve DenizBank “Dünya Yaşlılar Günü” dolayısıyla İzmit’te yaşayan emeklileri biraraya getirdi. İzmit Belediyesi Emekli Evi üyeleri ve İzmit’te bulunan tüm emekli derneklerinin üyelerinin katılımı ile gerçekleşen kahvaltıya 1380 emekli katıldı.

EMEKLİLERE AYRICALIKLI HİZMET SUNUYORUZ

Emeklilere verilen değerin bir ülkenin gelişmişlik düzeyinin önemli bir göstergesi olduğunu belirten DenizBank Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk şöyle konuştu: “Emeklilerimizin finansal ihtiyaçlarına avantajlı çözümler sunmayı önemsiyoruz. Bu özel günde İzmit Belediyesi ile birlikte gerçekleştirdiğimiz kahvaltı etkinliği ile emekli dostlarımız ile bir araya gelmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz. Emeklilerimize DenizBank’ta her zaman ayrıcalıklı olduklarını hissettiriyoruz. Onlara özel ve avantajlı koşullarda hizmet sunuyoruz.” dedi

 

DOLU DOLU BİR GÜN GEÇİRDİLER

Kendileri için düzenlenen etkinliğe katılarak biraraya gelen emekliler dolu dolu bir gün geçirdiler. Kahvaltı sonrası düzenlenen çekilişe katılan emekliler televizyon ve telefon kazandılar. Çekilişin ardından İzmit Belediyesi Su Kayağı Takımı’nın gösterisini izleyen emekliler sporcu gençleri çok beğendiklerini söylediler. Kahvaltı İzmit Belediyesi Emekli Evi Korosu’nun konseriyle sona erdi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817