banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Hürriyet Afetzede Vatandaşları Dinledi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ile merkez üssü Kahramanmaraş olan depremin hemen ardından bölgeye gitti. Başkan Hürriyet günlerdir bölgedeki durumu yakından takip ediyor, yetkililerle görüşüyor ve atılacak adımlara dair fikir alışverişinde bulunuyor. İzmit Belediyesi de deprem felaketi sonrasında hızlıca bir şekilde yardım kampanyası başlattı. İzmitli vatandaşların yoğun destek verdiği kampanya sayesinde bölgeye onlarca yardım tırı gönderildi. 

DEPREMZEDELER ACILARINI PAYLAŞTI

Adıyaman’da afetzedelerle bir araya gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, vatandaşları dinledi, sorunlarıyla ilgilendi. Adıyamanlı bir vatandaş sıkıntılarını anlatarak enkaz altında bulunan kızı için Başkan Hürriyet’ten dua istedi. Başkan Hürriyet de acılı tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini ileterek yetkililerle temas halinde olduklarını ve İzmit Belediyesi olarak ellerinden gelen desteği vereceklerinin altını çizdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751