banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN HÜRRİYET, BAŞKAN BÜYÜKAKIN’I KONUK ETTİ


 

Mayıs ayında yapmış olduğu ziyarete karşılık idayei ziyarette bulunan Büyükakın’ı ağırlayan Başkan Hürriyet, misafirini kapıda karşıladı.

AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyelerinin de hazır bulunduğu buluşmada ilk olarak konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Fatma Hanım’ın şehrimize ve milletimize güzel hizmetler vermesini dilemek istiyoruz. Bu buluşmamız hem hayırlı olsun hem de iade-i ziyarettir. Biz, seçilen belediye başkanımıza hayırlı hizmet diliyoruz.   İzmit için birlikte çalışmamız gereken yerlerde çalışmaya hazırız” dedi.

ARTIK HİZMET ZAMANI

Ardından konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Öncelikle başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu kent hepimizin kentidir. Başkanımızın dediği gibi birlikte çalışma şiarıyla hareket etmek istiyoruz. Seçimler bitti artık hizmet zamanı. Ben bana bir adım gelene on adım giderim. Başkanımıza birlikte çalışma isteğinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

EN UYGUN ZAMANDA

Yapılan konuşmaların ardından basın mensuplarının Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a “İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile Yürüyüş Yolu’nda ne zaman yürüyeceksiniz” sorusuna “en uygun zamanda” cevabını verdi.

NOT: Belediyemizle ilgili bütün haberleri www.izmit.bel.tr internet adresimizden takip edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751