banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN HÜRRİYET CEBESOY SOKAĞIN IŞIKLARINI HALKLA BİRLİKTE YAKTI

İzmit’in çehresini değiştirerek çok daha modern bir görünüme kavuşturan; vatandaşlar için daha kullanışlı ve ferah alanlar yaratan İzmit Belediyesi, kent merkezinin en işlek cadde ve sokaklarını yenilemeyi sürdürüyor. Bu kapsamda geçtiğimiz aylarda Cebesoy Sokak’ta yenileme çalışmalarını tamamlayan İzmit Belediyesi, sokağın tanıtımını bölge esnafıyla birlikte yaptı. 

BÜYÜK COŞKU YAŞANDI

Fethiye Caddesi, Rauf Orbay Sokak, Köseoğlu Sokak ve Cebesoy Sokağı kent merkezine yakışır bir görünüme kavuşturan İzmit Belediyesi, Cebesoy Sokak’ta bölge esnafıyla birlikte tanıtım programı gerçekleştirdi.  Karabaş Mahallesi’nde bulunan Cebesoy Sokak tanıtım programı yoğun katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. 

YOĞUN KATILIM

Programa Başkan Hürriyet’in yanı sıra Karabaş Mahalle Muhtarı Arif Çelik, DİSK Bölge Temsilcisi Vedat Küçük, İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği Başkanı Murat Öztürk, CHP Eski İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İYİ Parti Eski İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, çok sayıda dernek temsilcisi, belediye başkan yardımcıları, koordinatörler, müdürler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

“ESTETİK VE MODERN SOKAKLAR”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet sokağın ışıklarını yakmadan önce Cebesoy Sokak sakinlerine yönelik gerçekleştirdiği konuşmada şu ifadeleri kullandı; “Göreve geldiğimizden bu yana olabildiğince kentimize estetik ve modern sokaklar, yaşam alanları kazandırmak için ekip arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz mücadele ediyoruz. İşimiz sadece üst yapı yapmak, beton atmak, asfalt atmak değil. 

“BU KENT BU SOKAKLARI HAK EDİYOR”

İnsanı mutlu etmek, insanın hayatına dokunmak istiyoruz. İnsanlar bu kentin sokaklarında gezerken gerçekten mutlu olsun istiyoruz. Önce Rauf Orbay Sokak ile başlatmıştık bu çalışmaları.  Cıvıl cıvıl, ışıl ışıl sokakları bu kent hak ediyor dedik. Şimdi de Cebesoy Sokaktaki çalışmalarımızı tamamlamış bulunuyoruz. Hazır yeni yıla da girerken 2023’e ışıl ışıl girelim dedik. 

“EMEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Yeni yıla güzelliklerle girelim. Cebesoy sokağımız kentimize, halkımıza, esnafımıza hayırlı uğurlu olsun. Başta Fen İşleri Müdürlüğümüz olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma emek veren bütün müdürlüklerimize, bu akşamı organize eden Kültür Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Gerçekten kente değer katan çalışmalara imza atıyorlar. Burası bizim ikinci gözbebeğimiz olan sokak oldu. Kıymetli bir sokak burası. 

“2023 GÜZELLİKLERİYLE GELSİN”

İnşallah kentin sokaklarını elimizden geldiği kadar hizmetlerimizi sunmaya çalışacağız. Kaynaklarımız az, imkanlarımız az, engellemelerimiz çok, mecliste çoğunluğumuz yok ama olsun biz yine de halkımıza hizmet için tam gaz çalışmaya devam ediyoruz. Şimdiden herkesin yeni yılı kutlu olsun. 2023 güzellikleriyle gelsin. Sokağımızın ışıklarını halkımızla birlikte hep birlikte yakalım.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751