banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN HÜRRİYET, SOKAK HAYVANLARI İÇİN HAREKETE GEÇTİ


 

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet hayvan haklarını korumak adına belediye bünyesinde Veteriner İşleri Müdürlüğü kurulması için çalışma başlattıklarını açıkladı. Sokak hayvanlarının bakımı ve ilaçlama gibi işlemlerinin farklı birimlerde hizmet vermesinden dolayı yaşanan aksaklıkları önlemek,   sorunlara hızlı çözüm üretmek amacıyla Veteriner İşleri Müdürlüğü kurulması için çalışma başlatıldı.

HAYVAN AMBULANSI OLACAK

Hayvan dostu bir belediye olma yolunda emin adımlar atan İzmit Belediyesi’nde Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün kurulmasıyla birlikte hayvanların rutin bakımları haricinde yaralanan ve tedaviye ihtiyaç duyan hayvanlar içinde hayvan ambulansı hizmeti sağlanacak. Belediye sınırları içerisinde ki hayvanların sağlığını korunması ve onların ihtiyaç duyduğu ilgi ve hizmeti almaları için Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün kurulması kararı Ağustos ayı meclis toplantısında meclis üyelerine sunulacak.

HAYVAN DOSTU BELEDİYE

Veteriner İşleri Müdürlüğü’nü kurmak için çalışma başlattıklarını ifade eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Biz hayvan dostu bir belediyeyiz. Dışarıda veya sokaklarda bakıma ihtiyacı olan hayvanlarımızın her türlü ihtiyacını giderebilmek için çalışma başlattık. Bu kapsamda Veteriner İşler Müdürlüğü’nün kurulmasını belediye meclisimize sunacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751