banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Şayir’den “Dünya Kadınlar Günü” Mesajı

Başkan Şayir, yayımladığı mesajında; "Ülkemizin gelişmesi ve çağdaşlaşmasında büyük emekleri bulunan kadınlarımız, toplumsal ve ekonomik yaşamdaki gelişmelerin en temel öğesidir. Türk kadını, toplumumuzun yapısını güçlendirip, şekillendirerek, aile birliğinin en önemli unsuru olarak daima özverinin, fedakârlığın ve sevginin kaynağı olmuştur.  

KADIN GÜÇLÜYSE, AİLE GÜÇLÜDÜR 

Hayatımızın her alanında sınırsız sevgisi, hoşgörüsü, fedakârlığı, üretkenliği ve yetiştirdiği evlatlarıyla geleceğimizi şekillendiren kadınlarımıza ne kadar değer versek azdır. Kadın demek bereket demektir. Kadın sabrın, umudun, sevginin, fedakârlığın sembolüdür. Kadın güçlüyse aile güçlüdür, toplum güçlüdür. Bu yüzden hayatımızın her alanında kadınlarımızın gücüne, vicdanına ve aklına ihtiyaç vardır. Dilovası Belediyesi olarak, kadınlarımızın sosyal hayatın içinde aktif olarak yer almasını sağlayacak birçok projeyi yürütüyoruz. Aile birliğinin temelini oluşturan kadınlarımıza sosyal ve kültürel faaliyetlerini icra edebilecekleri tüm olanakları sunmaya da özen gösteriyoruz" dedi. 

DEPREMZEDE ANNELERİ UNUTMADI 

Başkan Şayir, "Çocuklarını, eşlerini, babalarını, kardeşlerini vatan uğruna toprağa veren şehit annelerimiz başta olmak üzere, geçtiğimiz ay yaşanan asrın felaketi sonrası çocuklarını, eşlerini ve akrabalarını kaybeden depremzede annelerimizin ve tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü içtenlikle kutluyorum” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751