banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Sezer Depremzedeler İçin Yapılan Çalışmaları Anlattı

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Vali Yardımcısı, Gölcük Kaymakam Vekili Sayın Ali Ada başkanlığında yapılan Gölcük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplantısına katıldı. Başkan Sezer toplantıda; Gölcük Belediye bünyesinde kurulan Gölcük Belediyesi Deprem Vefa Yardım Grubu; ilçede misafir olan depremzede vatandaşlara destek olmak amacıyla kurulan sistem, yazılım ve sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaptı.

 

HATAY’DA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Gölcük Belediye Başkanı Ali yıldırım Sezer ayrıca; deprem bölgesindeki son durum ile Gölcük Belediyesi’nin Defne’de yaptığı çalışmalar ve Hatay’ın tüm ilçelerinde koordine ettiği; ilaçlama, kireçleme, dezenfeksiyon çalışmaları, kemirgen, larva mücadelesi gibi çalışmalarla ilgili de bilgi verdi. Başkan Sezer, deprem bölgesinde ve depremzede vatandaşlara yönelik çalışmalara aralıksız devam edeceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751