Başkan Söğüt; “Avantajımız, birlik ve beraberliğimiz”


 

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hafta boyunca yoğun mesai içindeydi. Projeleri yakın takibe alan ve çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Şener Söğüt, gittiği bölgelerde esnafla bir araya gelirken, vatandaşlarla da sohbet etti. Başkan Şener Söğüt, Körfez’de hayata geçirilecek her projenin ‘ortak akıl’ ile olacağına vurgu yaparken, “Esnafımız, vatandaşlarımız ve STK’larımız ile iş birliği içerisinde çalışıyoruz. Sizlerin görüş ve önerileri bizler için her zaman önemli” dedi.

KÖRFEZ, ORTAK AMACIMIZ

“Biz; gücümüz olan birlik ve beraberliği şehrimizin avantajı olarak görüyoruz” diyen Başkan Şener Söğüt, “Bu birlikteliğimizi de istişare kültürü ile her zaman diri tutacağız. Hepimizin ortak amacı Körfez’i güzelleştirmek. Onun için sizlerin fikir ve önerileri bizler için önemli. Göreve geldiğimizde devam eden projeleri tamamlamak için çalışmalarımız sürüyor.

ORTAK AKILLA HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Kısa süre içerisinde Sarnıç Han tamamlanmış olacak. İlimtepe Kültür Merkezi de kısa süre içerisinde tamamlanacak ve bölge için önemli olan bu iki proje hayata geçmiş olacak. 2019’da mevcut projelerin hepsi tamamlanmış, yeni projeler için de hazırlıklarımızı yapmış olacağız. Daha sonra beyannamemizde yer alan ve Körfezlilere söz verdiğimiz projeleri de tek tek yine sizlerin görüş ve önerilerini alarak hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817