Başkan Söğüt, Depremzede Aileleri Yalnız Bırakmıyor

Depremin etkili olduğu en fazla hasara sebebiyet verdiği bölgelerden biri olan Hatay’dan ilimize gelen aileler; devlet idareleri, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşlar ve vatandaşların destekleri ile hayatlarını idame etmeye çalışıyor.

SÖĞÜT TEŞEKKÜR ETTİ

Hatay’dan gelerek Körfez ilçede ağırlanan Yalçın ailesinin özel bir konuğu vardı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, yüzyılının afetinde Mustafa ve Sema Yalçın ile evlerinde bir araya geldi. Yalçın ailesine ve tüm depremzedelere her zaman destek olduklarını belirten Başkan Söğüt, “Hepinizin yanınızdayız. Bizleri güler yüzlü ve hoş sohbetle karşılayan ailemize teşekkür ediyorum” dedi. Söğüt’e ziyareti sırasında AK Parti Körfez İlçe Başkan Yardımcılarından Erdoğan Songur da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817