Başkan Söğüt, "Doğru adıma birlikte karar vereceğiz"

Körfez için atılacak doğru adımlara 'ortak akılla' karar vereceklerini belirten Başkan Söğüt, "Körfez için doğru olan neyse, bizim doğrumuz da o olacak" dedi

 

 

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Yeniyalı Mahallesi'nde esnafları ziyaret etti, talep ve önerilerini birinci ağızdan dinledi. Esnaf ziyaretleri sırasında AK Parti Körfez İlçe BaşkanıRamazan Tuna da Söğüt'e eşlik ederken, söğüt kendisine iletilen talep ve önerileri tek tek not aldı. "Yola çıktığımız ilk günden beri işimiz millet, gücümüz millet oldu" diyen Başkan Şener Söğüt, "Aynı aşk ve heyecanla Körfez’i birlikte yönetmeye devam edeceğiz" dedi.

 

ZLERİN TALEPLERİ ÖNEMLİ

"Sizlerden aldığımız güçle Körfez Belediye Başkanlığı'na seçildik" diyen Başkan Şener Söğüt, "Körfez için kim bir taş üstüne taş koymak istiyorsa, biz onlarla beraber hareket edeceğiz. Bu konuda odalarımız ve STK'larımız ile sürekli olarak irtibat halindeyiz. Muhtarlarımız ile diyaloglarımızda mahallelerindeki eksiklikleri dinliyor, ekiplerimizi onlardan gelen talepler doğrultusunda yönlendiriyoruz" ifadelerini kullandı.

 

ZMET İÇİN KOLLARI SIVADIK

Her mahalle için olduğu gibi Yeniyalı için de yeni projelerin hayata geçirileceğini belirten Başkan Şener Söğüt, "Bizler Körfez'in tamamına hizmet için kolları sıvadık. Her şeyin bir anda olması gibi bir durum olamaz. Bir bütün halinde ilçemizin gelişimine katkı sunacak adımları atacağız. Öncelikle ulaşım noktasında ve mevcut projelerin tamamlanması noktasında adımlarımızı attık" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817