Başkan Söğüt, “Gazeteci toplumun aynasıdır”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette konuşan Cemiyet Başkanı Cemal Kaplan, Başkan Söğüt’e yeni görevinde başlarılar dileyerek, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti olarak toplumun yararına olacak her türlü projede destek vereceklerini belirtti.

HAYATİ BİR ÖNEME SAHİP

Başkan Şener Söğüt de Kaplan ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Gazetecilik halkı bilgilendirme noktasında çok önemli bir meslektir. Biz de gazeteci kardeşlerimize, büyüklerimize değer veriyoruz. Sizler, kamuoyunun eksiksiz, tarafsız, doğru bilgilendirilmesi ve vatandaşların haber alma hakkının korunmasının, demokrasinin işlerliği açısından hayati bir öneme sahip görevi üstleniyorsunuz.

KAPLAN’A KÜÇÜK SÜRPRİZ

Gazetecilik, gerçekten oldukça meşakkatli bir meslek. Basınımız olmasaydı; vatandaşlarımızın taleplerini doğrudan duyamaz yaptığımız ve yapacaklarımızı da anlatamazdık. O yüzden basın, toplumun da aynasıdır” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt nazik ziyaretlerden dolayı tekrar teşekkür ederken, aynı zamanda doğum günü olan Cemiyet Başkanı Cemal Kaplan’a da küçük bir hediye takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817