Başkan Söğüt; “Her Gencimiz Sporla İlgilensin İstiyoruz”

Futbolcularla bir araya gelen Başkan Söğüt, “Her gencimiz sporun bir branşı ile ilgilensin istiyoruz” dedi

 

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Esenspor Kulübü’nün yeni sezon öncesi ilk antrenmanına katıldı. Antrenör Kenan Ay ve futbolcularla bir araya gelen Başkan Şener Söğüt’e, Körfez Belediyesi Spor Koordinatörü Selami Tanış ve Körfez Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Tarık Gürgen de eşlik etti. Körfez Esentepe Stadı’nda gerçekleştirilen ziyarette Antrenör Kenan Ay’a başarılar dileyen Başkan Şener Söğüt, futbolcularla da antrenman öncesi bir araya geldi.

KOCAELİSPOR BİR DEĞERDİR

“Her gencimiz sporla, sporun bir branşı ile ilgilensin istiyoruz” diyen Başkan Şener Söğüt, “Sporun Başkenti diyoruz, buna yakışan çalışmalar sonrasında da başarıyı hedefliyoruz. Spora desteğimiz her zaman oldu, bunu da sürdüreceğiz. Kocaelispor’a tesislerimizi verdik. Antrenman için orayı kullanıyorlar. Bu ilçemiz için de güzel.

HEP BERABER DESTEK ÇIKACAĞIZ

Kocaelispor’a hep beraber destek çıkacağız. Süper Lig’te bir takımımızın olması bizler ve sizler adına önemli. Sizlerden sonra gelecek gençlerimiz için de önemli. Körfez olarak bu anlamda desteklemiş oluyoruz. Sizlere de başarılar diliyorum. Kazasız, belasız bir dönem geçirmenizi diliyorum. Umarım sezon sonunda da emeklerinizin karşılığını alacaksınız” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817