banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Söğüt “Kültürel zenginliklerimizi ihmal edemeyiz”


 

Türkiye Azerbaycan Dernekler Federasyon Başkanı Bilal Dündar ve yönetim kurulu üyeleri ile Körfez Azerbaycan Kültür ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Turgut Caferoğlu’nu makamında ağırladı. Başkan Şener Söğüt’e görevinde başarılar dileyen Federasyon Başkanı Bilal Dündar, Körfez Belediyesi’nin kendilerine bugüne kadar önemli destekler verdiğini belirtti. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’te nazik ziyaretten dolayı teşekkür ederek, kenti görsel olarak güzelleştirirken, kültürel zenginlikleri de ihmal etmediklerini belirtti.

“YAŞATMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ”

“Dernekler aracılığı ile kültürlerimiz yaşatmaya çalışılıyor” diyen ve derneklerin bu noktada önemli bir görev üstlendiğini belirten Başkan Şener Söğüt, “Her dernek kendi çapında yöresinin gelenek-göreneklerini yaşatmaya gayret ediyor. İşte bizim en büyük zenginliğimiz budur. Bizler her zaman sizlerin yanında olacağız. STK’larımız ile birlikte adımlar atarak, fikir ve önerilerinize göre yol haritamızı çizeceğiz” ifadelerini kullandı. Federasyon Başkanı Bilal Dündar daha sonra Başkan Söğüt’e hediye takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751