Başkan Söğüt, Şampiyonlarla Buluştu

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, haftalar öncesinden Kocaeli 1. Amatör A Grubu'nda şampiyonluğunu ilan olan Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü A Takımı ile bir araya geldi. Başkan Söğüt dışında buluşmada Başkan Yardımcısı Osman Yurt ve Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü yöneticileri ve teknik heyette yer aldı. Şampiyonluk fotoğrafının çekildiği buluşmada, Başkan Söğüt futbolcuları tek tek tebrik etti.

BİNLERCE ÇOCUĞUMUZA ULAŞIYORUZ

Amatör spora her zaman destek olduklarını ve bu desteği arttırarak sürdürdüklerini belirten Başkan Söğüt, “İlçemizde de 4 bin gencimize, çocuğumuza spor akademilerimizde eğitim veriyoruz. Futbol alanında yaş kategorilerinde oluşturduğumuz takımlarla da Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübümüz üzerinden lisans yaparak turnuvalarda yer alıyoruz.

EN GÜZEL ÖRNEĞİSİNİZ

Yine kendi gençlerimizden oluşan A takımımızda geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine mükemmel bir sezon geçirerek şampiyonluğu göğüsledi. Lig bitmedi ama şimdiden şampiyonluklarını ilan etmeleri bizleri de mutlu etti. Spor emek, gayret ve çaba ister. Bunlar varsa, başarı da peşinden gelecektir. Sizler bunun en güzel örneğini sergilediniz.

DAHA BÜYÜK BAŞARILAR GELECEKTİR

Başta sporcularımız olmak üzere, teknik heyette yer alan tüm ekibimizi ve kulüp yöneticilerimizi tebrik ediyorum. İnanıyorum ki daha büyük başarılar da gelecektir” ifadelerini kullandı. Başkan Şener Söğüt a takım futbolcularını da tek tek tebrik ederken, buluşma şampiyonluk poster fotoğrafının çekimi ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817