Başkan Söğüt: "Sevgi Tüm Engelleri Aşar"

Başkan Söğüt mesajında, “Engelli vatandaşlarımız için yılın 365 gününü kolaylaştırmak ve yaşanabilir kılmak için mücadele ediyoruz. Engelleri sevgiyle aşıyoruz” dedi.

Engelli bireylere yönelik hizmet anlayışının artarak sürdürülmesi için mücadele ettiklerini belirten Belediye Başkanı Şener Söğüt sözlerini söyle sürdürdü: “ Hepimizin birer engelli adayıyız. Engelli vatandaşlarımızı toplumumuza kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Onların her zaman yanlarındayız “ dedi.

SEVGİ TÜM ENGELLERİ AŞAR
Sevginin tüm engelleri aştığını vurgulayan Başkan Söğüt, “Körfez ilçemizde ikamet eden engelli vatandaşlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Düzenlediğimiz etkinliklerle, onların toplumumuzla kucaklaşmasına vesile oluyoruz. Belediyemiz bünyesinde hizmet veren ‘Engelli Aracı’ ile vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırıyoruz. Çünkü inanıyoruz ki, sevginin aşamayacağı hiçbir engel yok.

SAĞLIK VE MUTLULUK DİLİYORUM
Toplum olarak hepimizin engelli kardeşlerimizin mücadelesine destek olmamız, yaşamlarını kolaylaştırmamız ve onların yanlarında olmamız gerekiyor. Zira bu her şeyden önce insani ve vicdani bir sorumluluktur. Bu vesile ile 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası’nın, hayattaki engeller gibi zihinlerdeki engellerin kaldırılmasına vesile olacağına inanıyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluk içinde yaşamalarını temenni ediyorum. Engelli vatandaşlarımızı saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum" İfadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817