Başkan Söğüt, “Sizlerin Duası Bize Güç Veriyor”

Bir vatandaşın ‘sizlerden duacıyız’ sözlerine de, “Sizlerin duası bizler için her şeyden önemli” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Barbaros Mahallesi’nde esnafı gezdi, vatandaşlarla da sohbet etti. Bölgede devam eden projeleri de yerinde inceleyen Başkan Şener Söğüt, vatandaşları da dinledi, onların ilettiği talep ve önerileri not aldırdı. Yakın bölgeleri vatandaşlarla birlikte yerinde inceleyen Başkan Şener Söğüt, atılacak adımlar hakkında da bilgi verdi.

İHTİYACA GÖRE ADIM ATIYORUZ

Bölgede hayata geçirilen park ve yenilenen caddeler için teşekkür eden ve ‘sizlerden duacıyız’ diyen vatandaşla samimi bir şekilde sohbet eden Başkan Şener Söğüt, “Bu bizim görevimiz. Bölgelerimizin ihtiyaçları neyse, o ihtiyaçlara göre adım atıyoruz. Sizler bizden duacı oluyorsunuz ya, işte sizlerin bu duası bize güç veriyor” ifadelerini kullandı.

TALEPLERİ YERİNDE İNCELEDİ

Başkan Söğüt daha sonra bölgede hizmet veren esnafları da ziyaret etti. Yapılan çalışmaların da ele alındığı ziyarette esnafa kolaylıklar dileyen Başkan Söğüt, “Esnafımız ve vatandaşımızla her zaman bir aradayız. Bugün Barbaros Mahallesi’nde, yarın başka bir mahallemizdeyiz. Çünkü biz milletinin yanında olan bir anlayışın temsilcileriyiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817