banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Söğüt, "Sporun ve Sporcunun Yanındayız”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak ile birlikte Körfez Vefa Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Kulüp Başkanı Muhammet Emin Kılıç’tan çalışmalarla ilgili bilgiler alan Başkan Şener Söğüt, hem yöneticilerle hem de minik sporcularla bir araya geldi. Körfez Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirten Başkan Söğüt, tesisleşme noktasında da önemli adımlar attıklarını belirtti.

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Körfez’de binlerce çocuğu spor akademileri ile sporla buluşturduklarını belirten Başkan Şener Söğüt, “Şimdi tesisleşme noktasında da projelerimizi hazırladık. Daha önce de belirtmiştim; 2021 yılı bir anlamda spora yatırım yılı olacak. Mahallelerimizde spor alanları oluşturuyoruz. Daha çok çocuğumuzu bu sayede sporla buluşturacağız. Amatör spora desteklerde bulunduk. Kulüplerimize elimizden gelen desteği sunduk, sunmayı da sürdürüyoruz” dedi.

BAŞKANDAN PENALTI

Körfez için ‘spor kenti’ diyen Başkan Şener Söğüt, “Genç kardeşlerimize sporu sevdirmek için elimizden gelen gayreti gösterdik. Umuyoruz ki Körfez’in sporda yükselişi yeni dönemde de devam edecektir” ifadelerini kullandı. Protokol üyeleri daha sonra gençlerle bir araya geldi. Tesis içerisindeki minik sahada Başkan Söğüt de penaltı atışı yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751