banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Söğüt, “Tüm İmkânlarımızla Buradayız”

Kahramanmaraş’ta görevlendirilmesi sonrası hızlıca bölgeye giden ve 8’nci günü geride bırakan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, önceki gün Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Çağlayan Köyü’nde 150 haneyi ziyaret etti, yardım malzemelerini bıraktı. Muhtar ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Söğüt, “Devlet ve millet el eleyiz. Bu zorlu günleri hep birlikte aşacağız” dedi.

EN İYİ BİZ ANLARIZ

Başkan Söğüt, “Biz Körfez olarak 17 Ağustos depremini yaşadığımızda Anadolu’nun tamamı bizlerin yanındaydı. Bizler de bugün aynı kardeşlik duygusuyla buradayız. 8 gündür ekiplerimizle birlikte hizmet ediyoruz. Buraya gelirken ekiplerimizin yanında iş makinelerini de getirdik. İhtiyaç duyulan ne varsa getirdik.  Tüm imkânlarımızla yaraların sarılması için var gücümüzle çalışıyoruz.

YARALARI SARIYORUZ

Kocaeli Valimiz de burada. Onun talimatları doğrultusunda Körfez Belediyesi olarak şehrin temizliği, kamp alanlarında altyapı çalışmalarına kadar destek oluyoruz. Ayrıca köylerimizin de eksikliklerini gidermek adına gıda ve giysileri ulaştırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751