Başkan Söğüt’ten İMES Yolunda İnceleme

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ve Koordinatör Cengiz Öztürk ile birlikte Körfez Yukarı Hereke-Dilovası Çerkeşli arasında inşasına başlanan İMES yolunda başlayan çalışmaları yerinde inceledi. Açımına başlanan 5.2 kilometrelik yolda inceleme yapan Başkan Söğüt, yetkililerden de bilgi aldı.

BÖLGE İÇİN ÖNEMLİYDİ

İMES yolunun yıllardır beklenen bir proje olduğunu belirten Başkan Söğüt, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten bölge için önemli ve vatandaşların uzun zamandır beklediği bir projeydi. Vatandaşlarımız bu yol ile Dilovası Devlet Hastanesi, Çerkeşli OSB ve ilçe merkezine daha kısa sürede erişim imkânına kavuşacak” dedi.

5.2 KİLOMETRELİK YOL

Körfez Yukarı Hereke-Dilovası Çerkeşli’ye ulaşımı daha da kolay hale getirecek olan proje kapsamında;  5 bin 200 metre uzunluktaki 2x1 yeni yolda 2 altgeçit ve 1 adet dere köprüsü imalatları da yapılacak. Yeni güzergâhta kazı, dolgu ve terasman çalışmaları devam ediyor..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.