banner2752
banner2750
banner2776

BAŞKAN TUNA: “TEŞKİLATLARIMIZ EN ÖNEMLİ SEÇİME HAZIR”

Tuna ve beraberindeki parti yöneticileri, son olarak Hacı Osman Mahallesi’nde parti teşkilatı ile bir araya geldi.

“GENEL SEÇİMLERE HAZIRIZ”

Parti teşkilatı ile buluşmasında gündemi değerlendiren ilçe başkanı Ramazan Tuna, “Hacı Osman Mahallesi teşkilatımızın haftalık toplantısına katıldık. Biz güçlü bir aileyiz, gayretle ve samimiyetle çalışmaya devam ediyoruz. Bizler 14 Mayıs’ta yapılması planlanan genel seçimler için en hazır teşkilatız” dedi.

“EN ÖNEMLİ SEÇİM”

AK Parti teşkilatlarının kurulduğu tarihten bu yana her zaman, yarın seçim yapılacakmış gibi hazır olduğunu kaydeden Tuna, “Bu zamana girdiğimiz tüm seçimleri kazandık. Artık en büyük ve en önemli seçimi 14 Mayıs’ta yapacağız. Bu seçimin önemini bilerek sahada varlık gösteriyoruz.

“EN BÜYÜK DESTEĞİ KÖRFEZ İLÇE VERECEK”

Türkiye’nin geleceğinin oylanacağı bu seçimde yine teşkilatlarımızın çabası ile zaferi elde edeceğiz. Yaptığımız tüm çalışmalarımızda halkımızın yakın teveccühü bizleri güçlü kılan en önemli unsur. Bu seçimde teşkilatımızın çabası ve desteği ile Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği Körfez ilçemizden vermek istiyoruz ve bunun için hazırız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680