BAŞKAN TUNA:“MİLLET İTTİFAKI FIRSATÇILIK YAPIYOR”

Körfez Belediye Meclisi’nin aylık olağan toplantısının, toplantı yeter sayısının sağlanamaması nedeniyle belediye başkanı Şener Söğüt tarafından bugüne ertelenmesi üzerine, Millet İttifakı’nın meclis üyeleri bir araya geldi ve bazı iddialarla gündem oluşturma çabası içine girdi. Söz konusu açıklamadaki iddialarla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, yaptığı yazılı açıklama ile muhalefet partilerinin gerçeği çarpıttığını dile getirerek tepki gösterdi ve Millet İttifakı yöneticilerinin söylemlerini boşa çıkardı.

“TÜM GÜNDEM TARTIŞILDI”

Tuna açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Körfez Meclis Toplantısı hakkında yapılan, kamuoyunu meşgul eden haber ve açıklamalar gerçeği yansıtmamaktadır. Bir grup tarafından, zaruri durumu siyasi bir şova dönüştürme çabası bu açıklamayı zorunlu hale getirmiştir. Aylık meclis toplantılarından önceki haftanın son iş günü meclis gündemi parti kurullarında tartışılır ve üzerinde mutabık kalınan maddeler oy birliğiyle kabul edilir.

“ZORUNLU SEBEPLERİ VAR”

6 Mayıs Cuma günü söz konusu meclis gündemleri, AK Parti İlçe Başkanlığı’nda yapılan toplantıda gündeme alınmış ve sanayi yatırımları kapsamında geliştirilecek bölgeye yönelik proje gündemi, haklı ve uygun görülmüştür. Bugün yapılan meclis toplantısına Cumhur İttifakı meclis üyelerinin birkaçı, geçerli zaruri gerekçelerle, toplantıya katılım sağlayamamışlardır. Zaruri nedenlerden dolayı toplantıya katılamayacağını önceden bildiren arkadaşlarımızın durumu, muhalefet partisi üyeleri tarafından fırsata çevrilmeye çalışılmaktadır.

“HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ”

Nitekim mevcut meclis dağılımı gereği muhalefet partilerinin toplantıyı iptal etme gibi bir gücü ve argümanı yoktur. İttifakımız ve partimiz hakkında yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Körfez’in yararını savunan gündem yarın (Salı) yeniden masaya yatırılacak, toplanan meclis nihayetinde, Körfez halkının kazanması sağlanacaktır. Cumhur İttifakı iş birliği ve bu birlikten doğan güçle, hizmet etmeye devam edecektir”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817