BAŞKAN TURAN; İLÇEMİZİN HER NOKTASINA HİZMET EDECEĞİZ

Gerçekleştirilen ziyarette mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ın yanı sıra Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Ak Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez ve İlçe Başkan Yardımcıları, mahalle muhtarları ile istişarelerde bulunarak, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Kandıra merkez başta olmak üzere 96 mahalleye de ayrı ayrı özen gösteriyor ve muhtarlarımız ile uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz ifadelerini kullanan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan; “Mahallelerimizi sık sık ziyaret ederek, muhtarlarımızla birlikte “Gönül Belediyeciliği” anlayışıyla ilçemizin her noktasına hizmet etmek gayreti içerisindeyiz. Vatandaşlarımıza hizmet etmede bizlere yol arkadaşlığı yapan kıymetli muhtarlarımız ile uyum içerisinde çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.’’ dedi.Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817