banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Turan’a Seri Ziyaretler

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, yeni belediye hizmet binasında hayırlı olsun ziyaretine gelen eski Başbakan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve yönetimi ile Kocaeli Manav Kültürü Dernekler Federasyonunu Başkanı Şükrü Başaran ve yönetimini makamında ağırladı. Misafirleri ile birebir ilgilenen Başkan Turan, sosyal medya hesaplarında ziyaretleri tek tek paylaşarak misafirlerine teşekkür etti.

GÜNDEM GÜNCEL KONULAR VE SOHBET

AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, Kadın Kolları Başkanı Nilgün Gürcan ve Gençlik Kolları Başkanı İsmail Dursun, Belediye Meclis Üyeleri İsmail Aysu ve Nazmiye Ceylan’ın da katıldığı Eski Başbakan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ve AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ziyaretinde güncel konular hakkında bilgi alışverişi yapılırken, Kandıra Belediyesi olarak yapılan çalışmalar hakkında ziyaretçilerine bilgi veren Başkan Turan, samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

SİVİL TOPLUM  KURULUŞLARININ ÇALIŞMALARINA ÖNEM VERİYORUZ

Akşam saatlerinde ziyaretine gelen Kocaeli Manav Kültürü Dernekler Federasyonunu Başkanı Şükrü Başaran ve yönetimini makamında ağırlayan Başkan Turan, sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarının önemine değindiği sohbet sırasında, federasyon temsilcilerinin Kandıra üzerine görüş ve beklentilerini de dinledi. Ziyaretler hoş sohbet ve çay ikramı ile devam etti. Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çekildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751