Başkan Vekili Çakmak Resmen Aday Adayı

Geçtiğimiz dönem de aday adaylık başvurusu yapan ancak listeye giremeyen Çakmak, şansını yeniden deneyecek.

“SEÇİMİ FARKLI KAZANACAĞIZ”

Başvuru töreni sırasında konuşan aday adayı Yaşar Çakmak, “Adaylığımız hayırlı olsun. 4 yıldır büyükşehir belediye başkan vekil görevini yürüttüm. Bu binada nice seçim zaferlerine şahitlik ettik. İnanıyorum ki 14 Mayıs’ta AK Partimiz tarihin en yüksek oyuyla hem cumhurbaşkanlığı hem milletvekili seçimlerinde çok üstün bir seçim sonucuyla huzuruna gelecek” dedi.

YASAR ÇAKMAK KİMDİR?

18 Mart 1967 Giresun doğumlu. Gebze imam Hatip Lisesi mezunu, Lisans: İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu. Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına 1992 yılında Sayıştay'da başladı. Baş denetçi olarak 11 yıl pek çok kurumda denetim görevlerinde bulundu. 2003 yılında Türk Telekom Malzeme Dairesi Başkanlığına atandı. Hızlı internet ADSL’nin Türkiye’de kurulumunda ciddi katkı sağladı. Geçtiğimiz dönem de milletvekili aday adayı olmuştu. Evli ve 4 çocuk babası.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817