banner2752
banner2750
banner2776

BAYRAM, SPORCU FABRİKASINDA

Ulusal ve uluslararası arenada bir çok başarıya imza atan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, üst düzey başarıların yanı sıra alt yapıda da başarılı çalışmalarını sürdürüyor. Merkezi SEKASEM’de olmak üzere 72 salonda yaklaşık 5000 sporcu ve 100 antrenörle faaliyetlerini sürdüren mavi beyazlı sporcuları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram ziyaret etti. Seka Sporcu Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette Kulüp Başkanı Ali Yeşildal, Kulüp Genel Sekreteri Bekir Köksal, Kulüp yöneticileri kulüp koordinatörleri, antrenörler, sporcular ve veliler yer aldı. 

BİRLİKTE PASTA KESİLDİ

Bir çok branşta güçlü bir alt yapıya sahip olan mavi beyazlılar,10’u Engelli olmak üzere 29 branşta faaliyetlerine devam ediyor. 40 bin lisanslı sporcusu bulunan mavi beyazlıların ulusal ve uluslar arası arenada başarı elde eden sporcuları Genel Sekreter İlhan Bayram’ın ziyaretinde ödüllendirildi. Bayram ve kulüp yöneticilerinin takdim ettiği ödüllerin hemen ardından, sporcularla birlikte başarı pastası kesildi. Fotoğraf çekiminin ardından SEKASEM’deki sırasıyla Karate, Güreş, Boks, Masa Tenisi, Tekvando ve Judo idman salonlarını ziyaret eden Genel Sekreter İlhan Bayram antrenör ve sporcularla sohbet etti.   

SPORU TABANA YAYACAĞIZ

Genel Sekreter İlhan Bayram,” Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nun verdiği talimatlar doğrultusunda sporu tabana yaymak için çalışıyoruz. Sporun tabana yayılmasının en güzel örneklerinden biride Kağıtspor kulübümüzdür. Mazisi başarılarla dolu olan ve bu başarı ivmesini koruyan, sporcularımızı antrenörlerimiziben bir kez daha tebrik ediyorum. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması için ailelerimizi spora özendirtmeye mecburuz. Bu nedenle sportif projelere her zaman destek veriyoruz. Önce gençlerimizin spor yapmalarını sağlayacağız, daha sonrada başarılı olan sporcularımızı destekleyeceğiz. 116 milli sporcusuyla, bugün 10 ilçemizde sportif çalışmalarını sürdüren Kağıtspor Kulübümüz Türkiye’nin bir çok kulübünün de örnek  aldığı bir kulüptür. “dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680