Belde A.Ş. Eski Genel Müdür Yardımcısı Murat Uzar Saadet Kocaeli'den Aday Adayı

Belde AŞ. ve İzaydaş Eski Genel Müdür Yardımcısı Murat Uzar Saadet Partisinden aday adayı oldu.

Murat Uzar Kimdir?

1982 yılında Lisans eğitimimi Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesinde  tamamlayan Uzar , Askerliğimi Yedek Subay olarak yaptıktan 2 ay sonra çalışma hayatına Şubat 1985 yılında İzmit' te yerleşik Koruma Tarım İlaçları AŞ de başladı.

2007-2009 İzaydaş Genel Müdür Yardımcılığı, 2009-2014 Belde AŞ. Genel Müdür Yardımcılığı yaptı.

Emeklilik sonrası Eylül 2014 tarihinde Ordu Büyükşehir Belediyesi şirketi ORBEL AŞ nin Genel Müdürlüğü' nü üstlendi.

Şirketi yapılandırıp kurumsal bir kimlik kazandırma sürecinde öngörülen hedeflere ulaşılması nedeniyle Kasım 2015' de kendi isteğiyle ayrıldı.

Devamında ise; Ocak-Aralık 2016 döneminde İzmir Aliağa' da yerleşik Kocaer Haddecilik' te İnsan Kaynakları, Kalite Yönetim Sistemleri ve tüm İdari İşlerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

Kocaeli’de Kuru Temizleme ve Islak Yıkama hizmeti veren iş yeri sahibi olan Uzar evli 2 çocuk babası ve 1 torun sahibidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817