BELEDİYE SOSYAL TESİSLERİ ESKİ GÜNLERİNE DÖNDÜ

Yaklaşık 2 yıl süreyle bir özel işletmeye devredilen ve daha sonra zarar ettiği gerekçesiyle geri verilen sosyal tesisler, belediye kimliği ile çalışmaya başladıktan sonra yine eski günlerine kavuştu.

Sosyal tesislerin belediyeye geçmesiyle fiyatlarda da indirimler başladı. Çay 1 lira, lahmacun 3.5 lira, Türk Kahvesi 4 liradan satılmaya başladı.

Tesislerde, pide, lahmacun, kebap, ızgara çeşitleri, tatlı çeşitleri, sıcak ve soğuk içecek çeşitleri zengin menü listesiyle sunuluyor. Toplamda yaklaşık 1000 kişinin konuk edilebileceği tesislerde özellikle sabah kahvaltıları oldukça rağbet görüyor.

VATANDAŞLAR AKIN EDİYOR..!

Tesislerde, her gün verilen tabak ve serpme kahvaltının yanı sıra, Pazar günleri özel olarak sunulan açık büfe kahvaltıda vatandaşlar akın ediyor. Serpme kahvaltı da 16 çeşit, açık büfe kahvaltı da ise 80 çeşit bulunuyor. Açık büfe kahvaltı fiyatı 20 lira olarak belirlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817