banner2779
banner2752
banner2750

Binali Yıldırım'ın Annesi Vefat Etti

Edinilen bilgiye göre, yaşlılığa bağlı kronik hastalıklar sebebiyle İstanbul'da tedavi gören Fahriye Yıldırım, bugün vefat etti.

Yılıdırım'ın cenazesi, Çekmeköy Günyamaç Alpkaya Camisi'nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek.

TAZİYE MESAJLARI

TBMM Başkanı Mustafa Şentop: AK Parti Genel Başkanvekili, önceki Meclis Başkanımız Binali Yıldırım'ı, kıymetli valideleri Fahriye Yıldırım'ın vefatı nedeniyle arayarak üzüntümü ve taziyelerimi ilettim. Fahriye Teyzemize Cenab-ı Hak'tan rahmet, yakınlarına ve değerli ailesine başsağlığı diliyorum.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: AK Parti Genel Başkanvekilimiz Sayın Binali Yıldırım’ın kıymetli annesi Fahriye Yıldırım Hanımefendiye Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş: Genel Başkanvekilimiz Binali Yıldırım Bey'in annesi Fahriye Yıldırım hanımefendiye Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Genel Başkanvekilimiz Sn Binali Yıldırım’ın annesi Fahriye (Dursune) Yıldırım hanımefendinin vefatını teessürle öğrendik. Merhumeye Allah’tan rahmet, başta Genel Başkanvekilimiz @BY olmak üzere tüm ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Merhumenin mekanı cennet olsun.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: AK Parti Genel Başkanvekilimiz Binali Yıldırım ve ailesine başsağlığı diliyor, merhume Fahriye Yıldırım annemize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: AK Parti Genel Başkanvekilimiz Sayın Binali Yıldırım Beyefendinin kıymetli annesi Fahriye Yıldırım'a Cenabı Allah'tan rahmet diliyorum. Başta Binali Bey olmak üzere ailesine ve sevenlerine başsağlığı temenni ediyorum. Fahriye annemizin mekânı cennet olsun.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık: AK Parti Genel Başkanvekilimiz Sn. Binali Yıldırım'ın kıymetli annesi Fahriye Yıldırım Hanımefendinin vefat ettiğini büyük bir teessürle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet niyaz ediyor, Binali Bey’e ve merhumenin tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: AK Parti Genel Başkanvekilimiz Sayın Binali Yıldırım'ın kıymetli annesi Fahriye Yıldırım'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci: AK Parti Genel Başkanvekilimiz Sayın Binali Yıldırım’ın kıymetli validesi Fahriye Yıldırım’a Rabb’im rahmetiyle muamele eylesin. Yıldırım ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Merhumenin mekânı cennet olsun.

Diyanet İŞleri Başkanı Ali Erbaş: İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn. Son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın dar-ı beka ’ya irtihal eden kıymetli validesi Fahriye Yıldırım’a Cenab-ı Hak’tan rahmet; kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âlî olsun.

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan: Ak Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın vefat eden annesi Fahriye (Dursune) Yıldırım’a Cenab-ı Allah’tan rahmet; ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Kaynak: HaberTürk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751