banner2779
banner2752
banner2750

BİR KAPALI PAZARDAN DAHA FAZLASI

Tamamlanan eserler hizmete sunuldu

Birbiri ardına hizmete açılan vizyon projelerle Kocaeli’nin en gözde yaşam alanlarından biri haline gelen Derince’de çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un imzasını taşıyan Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, İshakçılar Kültür Merkezi, Şehit Er Emre Kaan Arlı Çok Amaçlı Spor Salonu, İshakçılar Er Meydanı ve Spor Kompleksi, 20 metrelik alternatif yol ve viyadük projeleri tamamlanarak, ilçe halkının hizmetine sunulmuştu. Bu projelerin yanı sıra temeli atılan İbni Sina Mahalle Konağı, 1071 Anadolu Kongre Merkezi, Hoca Ahmet Yesevi Camii ve Yenikent Kapalı Pazar’da ise çalışmalar devam ediyor.

Düğün salonları ve kurs merkezleri

Yenikent Mahallesi Mimar Sinan Camii’nin karşısındaki alana inşa edilen Kapalı Pazar projesi, eski usul pazar geleneğini, şehir ve yaşam standartlarına uygun hale getirecek. Derincelilerin ihtiyaçlarına cevap verecek Kapalı Pazar projesinde temel atma çalışmaları büyük oranda tamamlandı. Toplam üç kattan oluşacak olan Kapalı Pazar, çok amaçlı olarak inşa ediliyor. Pazar alanı, pazar hizmetinin verileceği günün haricindeki diğer 6 gün boyunca otopark olarak vatandaşların kullanımına sunulacak. Derince'ye değer katacak projelerden biri olan Yenikent Kapalı Pazar’ın bünyesindeki düğün salonları, restaurant ve kafeterya, kütüphane, kurs merkezleri gibi sosyal donatılar da yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751