banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BİR KEZ DAHA ESNAFI  DOLAŞTI


Kendi imkanlarıyla sürekli yardımlar yapan Caner Göçmez, Ramazan ayında da her mahallede yer alan vatandaşlara ulaşmak için değişik bir yol buldu ve hazırladığı yardım zarflarını mahalle muhtarlarına ulaştırdı. Bu çalışması nedeniyle hem vatandaşlardan, hem de muhtarlardan teşekkür alan Caner Göçmez, son olarak da fatih Mahalle Muhtarı Salih Yolcu’ya ailelere verilmek üzere yardım zarfını teslim etti.

Daha önce de yapmıştı...

Caner Göçmez, bu kez de değişik bir etkinlik içine girdi. Daha önce operasyonlarda görev alan Mehmetçiklere bere ve eldiven örmek bir okulda başlatılan sevgi yumağı projesine katkı için esnaftan destek toplayan Göçmez, öğrencilere verilecek iftar için de kolları sıvadı.

Caner Göçmez, Yukarı Hereke Mahallesi’nde faaliyette bulunan HERGES Derneği tarafından hazırlığı yapılan ve 600 öğrencinin buluşacağı iftar daveti için esnaftan yardım topladı. 1 Haziran Cumartesi günü gerçekleşecek olan iftar davetinde gerekli paranın bulunması için öncülük yapan Caner Göçmez, Körfez Tuğrul ve Ağadere Caddelerinde esnafı tek tek ziyaret ederek destek istedi. Kısa sürede 3 bin 756 lira 50 kuruş topladı ve üzerini tamamlayarak derneğe teslim etti.

Dernek yöneticileri beklemedikleri bu destek için teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826