banner2779
banner2752
banner2750

BİR SAAT KULESİ DE FATİH MAHALLESİNE

Körfez'deki görselliği artırmak ve estetik mimariyi geliştirmek için çalışmalarını sürdüren Körfez Belediyesi, her mahalleye saat kuleleri kazandırmak adına başlattığı çalışmaları devam ettiriyor. Ekipler bu kapsamda bir saat kulesi de Fatih Mahallesi’nde inşa edecek. Selçuklu mimarisi tekniklerinin ve sanat çizgisinin izlerini taşıyacak olan saat kulesi zarif, ince ve estetik bir görünüme sahip olacak.

ESTETİK GÖRÜNÜM

Fatih Mahallesi’ndeki muhtarlık binasının yan tarafında yapılacak olan saat kulesi her türlü hava koşullarına uygun olarak yapılacak. Gövde üzerinde ise dört yönde zamanın simgesi saatler yer alıyor. Son olarak eserin üst noktası ise külahla tamamlanacak. Kule özellikle gece ışıklandırmaları ile de bölgeye ayrı bir estetik ve güzellik katacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751