banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Bozkurt: “Lale Devrini Bitiriyoruz”

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri sürecinde siyasi partilerdeki hareketlilik devam ediyor. Milletvekili aday adaylığı ile ilgili son dönemde en hareketli partilerden birisi DEVA Partisi oldu. Partinin Körfez ilçedeki kurucu ilçe başkanı Orhan Bozkurt da, dün düzenlenen basın toplantısı ile milletvekili aday adaylığını açıkladı. Başvuru dosyasını İl Başkan Vekili Semih Taşveren’e sunan Bozkurt konuşmasında ise son derece iddialı mesajlar verdi.

“LALE DEVRİ’Nİ BİTİRİYORUZ”

DEVA Partisi Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt yaptığı adaylık açıklamasında, AKP iktidarını kastederek “Bir devri kapatıyoruz. Lale Devri’ni bitiriyoruz” dedi. Bozkurt konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “DEVA Partisi kurulalı üç yıl oldu. Bugün itibariyle Türkiye’de bir devri kapatıyoruz. Lale devrini bitiriyoruz. Vatanı, milleti için mesai harcayacak yeni kadroları bu ülkenin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşıyacağız.

“KENTİN SORUNLARINI BİLİYORUZ”

Yeni bir sayfa açılıyor normalleşmeye giriyoruz. Ekonomide, eğitimde, sağlıkta düzelmeye gidiyoruz. Süreç başladı adaylar çıkıyor. Türkiye’nin her tarafında bütün siyasi partilerde ki müracaatları takip etmeye gayret gösteriyoruz. Kocaeli’de emek vermiş arkadaşlarımız bu süreçte bu millete hizmet için müracaatlarını yapıyorlar. Bizler DEVA kadroları olarak sahadayız ve kentimizin tüm sorunlarını biliyoruz.

“LALE DEVRİNİ BİTİRİYORUZ”

Kocaelili hemşehrilerimizin refahı için çalışmalarımızı yapıyoruz. Hazırladığımız 20 maddelik eylem planımız var. İnşallah 14 Mayıs’tan sonra bu eylem planını devreye sokarak en kısa zamanda da işlemeye başlanacak. Benim bütün derdim DEVA. Listenin hangi sırasında olursak olalım elimizden gelenin son demine kadar katkı sağlamaya devam edeceğiz. Bir devri kapatıp yeni bir devir açacağız."

“SIRALAMA TALEBİM YOK”

DEVA Partisi’nin ehliyet ve liyakat sahibi isimleri ülkemizin dört bir yanından bu süreçte milletvekilliği için aday adayı oluyor. Çok önemli bir süreçteyiz. Körfez ilçemizde kurucu bir ekiple yola çıkmıştım. İlçemizin her bir noktasına ulaştık, aynı şekilde tüm ilçe teşkilatlarımızla hep sahada olduk. Kocaeli’nin sorunlarını biliyoruz. Aday adaylığı başvurumu yapıyorum. Sıralamadan yana bir talebim yok. Amacım, partimizin liyakat sahibi kadrolarını iş başına getirebilmektir. Biz hazırız”.

ORHAN BOZKURT KİMDİR?

1967 Malatya doğumlu olan Orhan Bozkurt, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu. Kocaeli SMMM Odasına bağlı olarak, 1989 yılında başladığı mesleki faaliyetini Körfez ilçede sürdürmekte. Evli ve 2 çocuk babası. Halen Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler bölümü öğrencisi olarak 2. üniversite eğitimini sürdürmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826