banner2779
banner2752
banner2750

BU GÜZELLİKLER HEPİMİZİN, BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM!

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan park, bahçe ve mesire alanlarındaki kamu mallarına bilinçsiz vatandaşlarca zarar verildi.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alan Dairesi Başkanlığı tarafından vatandaşların dinlenmesi ve ailecek hoşça zaman geçirebilmesi için kent genelinde birçok park bahçe ve mesire alanı inşa ediyor. Bu sosyal alanlar içinde ortak kullanılan kamelya, bank gibi aynı zamanda kamu malı olan malzemelere bilinçsiz vatandaşlar tarafından yakılmak veya kırılmak suretiyle zarar verildi. Kamu mallarına zarar veren bilinçsiz vatandaşlar tespit edildiklerinde zabıta ve diğer kolluk kuvvetleri tarafından cezai işlem uygulanıyor.

BİRÇOK SOSYAL ALANDA TAHRİBAT

Büyükşehir Belediyesi Kocaeli genelindeki 12 ilçede park, bahçe ve mesir alanları inşa ediyor. Derince ve Körfez ilçelerindeki 60 evler sahil parkı, Çenedere, Çınarlıdere ve Kaşkaldere mesire alanı, Tütünçiftlik ve Yarımca sahil parklarındaki gibi birçok kamelya, bank ve diğer kamu malları bilinçsiz vatandaşlar tarafından zarar verildi. Birçok kamu malına yakılarak ve kırılarak zarar verildi.

 

DÜZENLİ BİR ŞEKİLDE ONARIM YAPILIYOR

Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alan Dairesi ekipleri Kocaeli genelindeki tüm sosyal alanları rutin bir şekilde kontrol ediliyor. Yapılan kontroller sonrasında eskiyen, kırılan ve yakılan kamelya, bank ve diğer kamu malları onarılıyor.

ZARAR VERENLERE CEZAİ İŞLEM UYGULANIYOR

Büyükşehir Belediyesi ekipleri gerçekleştirilen kontrollerde kamu mallarına zarar veren bilinçsiz vatandaşlar tespit edildiklerinde cezai işlem uygulanıyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri yaşanan bu olumsuzlukları, azaltmak için kontrollerini aralıksız sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751