BU KERMESİN GELİRİ TAYLANDLI YETİMLERE


 

Yetimhane Projesine Katkı

Kısa adı İHH olan İnsani Yardım Vakfı Derince İlçe Temsilciliği, Derince’de düzenlediği geleneksel hayır kermesini bu yıl yurt dışında çok anlamlı bir proje için gerçekleştirdi. Geliri Tayland Patani’de yetim çocuklar için inşaatına başlanmış olan Yetimhane projesi için harcanacak olan Hayır Çarşısı’nın açılışı protokol ve hayırsever vatandaşları bir araya getirdi. Kermesin açılışına Derince Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Bayraktar ve Adnan Pala, AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, İHH İl Teşkilat Başkanı Göksel Erim, İHH Derince Şube Başkanı Furkan Güngör, Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Sargın ile dernek yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

31 Ağustos’a Kadar Sürecek

Hayır kermesi için düzenlenen açılış programında ilk olarak İmamı Azam Camii İmam Hatibi Zekeriya Altuntaş, Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulundu. Programda bir konuşma yapan İHH Derince Şube Başkanı ve Derince Belediyesi Meclis Üyesi Furkan Güngör, Yetimhane projesi ile ilgili bilgiler vererek tüm hayırseverleri kermese beklediklerini ifade etti. Programda bir konuşma yapan Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, İHH’nın çok anlamlı bir projeye öncülük yaptığını belirterek kermesin hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Geçit Durağı, Birlik Taksi yanındaki adresinde açılan Hayır Çarşı’nın 31 Ağustos akşamına kadar hizmet vereceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817