Bu Mahalleye Ceza mı?

Vatandaşlar bu duruma isyan ederken, aynı gün önce suların, ardından da elektriğin kesilmesi tepkilerin büyümesine neden oldu.

Alınan bilgilere göre Mimar Sinan Mahallesi Denizciler Caddesi’nde eskiyen şebeke hattının patlamasıyla 05.00 sıralarında sular kesildi. Güne susuz başlayan mahalle sakinleri, saat 09.00 sıralarında da elektrik kesintisi yaşamaya başladılar.

İşe gitmeye hazırlanan vatandaşlar bu nedenle sıkıntılı anlar yaşarken, iş yerleri de kepenklerini açmakta zorlandı, jeneratörü olanlar bu şekilde müşteri karşıladılar.

Mimar Sinan Mahallesi’nde neredeyse 3 günde bir patlak ve su kesintisi yaşayan vatandaşlar adeta cezalandırıldıklarını düşündüklerini söylüyorlar.

Denizciler Caddesi’nde eski olduğu için patlayan aspes boru yenisi ile değiştirildi ve 12.00 sıralarında suların verileceği söylendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817