Bu Turnuvada Dostluk Kazanacak

24 TAKIMIN KATILIMIYLA

Derince’de yer alan sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla düzenlenecek olan Çenesuyu Dernekler Futbol Turnuvası'nda açılış öncesi hazırlıklar tamamlandı. Derince Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan turnuva 24 takımın iştirakiyle gerçekleşecek. İlçedeki STK’ların birlik ve beraberliğine katkı sunacak olan turnuvada takımlar dörderli altı grupta yer alıyor. İlki geçtiğimiz yıl düzenlenen ve yoğun ilgi gören turnuvanın bu yıl da büyük heyecana sahne olması bekleniyor.

YENİKENT HALI SAHA TESİSLERİ

Açılış öncesi geri sayımın başladığı Çenesuyu Dernekler Futbol Turnuvası’nda müsabakalar Yenikent Halı Saha Tesisleri’nde oynanacak. 30 Ocak Pazartesi günü başlayacak olan turnuvada ilk olarak saat 20.00’de gösteri maçı oynanacak. Gösteri karşılaşmasının ardından ilk gün programında A Grubuna dahil iki müsabaka daha yer alıyor. Saat 21.00’de Derinceliler Derneği ve Yozgatlılar Derneği ardından saat 22.00’de Yörükler Derneği ve Kiğı Yayladere Derneği takımları galibiyet mücadelesi verecek.

A GRUBU:

DERİNCELİLER DERNEĞİ

KOCAELİ YÖRÜKLER DERNEĞİ

KİĞI YAYLADERE DERNEĞİ

YOZGATLILAR DERNEĞİ

B GRUBU:

BAYBURTLULAR DERNEĞİ

ERZURUMLULAR DERNEĞİ

OZANLAR, ŞAİRLER VE EDEBİYATÇILAR DERNEĞİ

DÜZCE DİBEKTAŞLILAR DERNEĞİ

C GRUBU:

ARTVİNLİLER DERNEĞİ

MARMARA MARDİNLİLER DERNEĞİ

ÇANKIRILILAR DERNEĞİ

DERİNCE LİSESİ MEZUNLARI DERNEĞİ

D GRUBU:

VARTOLULAR DERNEĞİ

SERHAT İLLERİ DERNEĞİ

YIĞILCALILAR DERNEĞİ

TRABZONLULAR DERNEĞİ

E GRUBU:

DERİNCE TAŞKÖPRÜLÜLER DERNEĞİ

GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ

SARIKAMIŞLILAR DERNEĞİ

KOCAELİ VANLILAR DERNEĞİ

F GRUBU:

ADIYAMANLILAR DERNEĞİ

KARS İLİ DERNEĞİ

KARS SUSUZ YAYLACIK DERNEĞİ

RİZELİLER DERNEĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817