banner2779
banner2752
banner2750

BULUT: CHP BİLDİĞİMİZ GİBİ
 “Muhalefet sabırsızlanıyor”

Derince Belediye Meclisi’nin Nisan ayı olağan toplantısını Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut yönetirken, katiplikleri İbrahim Eren ve Abdullah Yalçınkaya yaptı. 12 maddenin görüşüldüğü meclis toplantısında gündeme alınan maddeler kabul edildi. Toplantıda CHP Grubu’nun eleştirilerine cevap veren Başkan Bulut, “Projelerimizi muhalefet bizden çok takip ediyor. Hatta ne zaman yapılacak diye sabırsızlanıyor, dua ediyorlar. Biz çalışmalarımıza mühendis mantığıyla yaklaşıyoruz. Bundan dolayı süreye çok fazla takılmadan birkaç yıl proje üzerinde çalışır çok kısa bir süre içerisinde de çalışmamızı halkımızın hizmetine sunarız” dedi.

 

“Açıklamayı Kent Meydanı’nda yapıyorlar”

Geçtiğimiz günlerde CHP Grubu’nun kendi projesi olan Kent Meydanı’nda basın açıklaması yaptığını belirten Başkan Bulut, “Biz ağzımızla kuş tutsak dahi CHP Grubu yine şerhim var diyecek, hayır diyecek. Bir çivi çakmadığımızı söyleyerek basın açıklaması yapıyorlar ama açıklamayı bizim projemiz olan Kent Meydanı’nda yaptıklarının farkında değiller. Yani CHP bildiğimiz gibi. Saygıyla karşılıyorum. Demek ki onların da siyaset tarzı böyle” şeklinde konuştu. Konuşmalar sonrasında meclis katipleri, başkan vekilleri, encümen ve komisyon üyelerinin seçimi gerçekleşti.

 

Komisyon üyeleri seçildi

Başkan vekilliğine İbrahim Yıldız ve Abdullah Yalçınkaya seçilirken encümen üyelik görevine Mehmet Ali Karaaslan, Fahrettin Karakoyun ve Hamza Macit, meclis katipleri üyeliklerine de Ayşe Mamat ve Fatma Akarsu seçildi. Komisyon üyelerinin de belirlendiği mecliste İmar Komisyonu üyeliklerine Ayşe Mamat, Fatma Akarsu, Talip Yeşilyurt, Şevket Öktem, Salim Sayar seçilirken, Plan Bütçe Komisyonu’na İbrahim Yıldız, İbrahim Eren, Nurhan Baytak, Ali Kocatürk,Ali İhsan Altın seçildi. Bunun yanında Çeşitli İşler Komisyonu’na Hüseyin Demirelli, Nevzat Daşdemir, Muhsin Tüfekçi, Mustafa Çalık, Yasin Özecik, Çevre ve Sağlık Komisyonu’na Nurettin Işık, Mustafa Yıldız, Adnan Balcı, Erol Mengünoğul, Abdurrahman Kaya, Eğitim, Kültür ve Gençlik Spor Komisyonu’na Ahmet Güntepe, Talip Yeşilyurt, Mustafa Yıldız, Bekir Dursun, Hakan Karakaş, Marmara Belediyeler Birliği üyeliklerine İbrahim Yıldız ve Abdullah Yalçınkaya seçildi. Meclise sunulan Derince Belediyesi Yıllık Faaliyet Raporu ise CHP ve MHP’nin “hayır”, AK Parti’nin “evet” oylarıyla meclisten geçti.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751