BULUT “FATİHLERİMİZİ YETİŞTİREN ANNELERİMİZDİR"

Yelken Kafe’de Özel Bir Program

Derince Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçe genelinde bir kutlama programı düzenledi. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un ev sahipliğinde Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda gerçekleşen programa başta Derince Kaymakamı Akın Yılmaz olmak üzere, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının bayan personelleri yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 500 kişinin katılımı ile gerçekleşen programda ilk olarak bağlamada Hatice Uğur Balcı ve gitarda Jale Fikir’in sunduğu müzik dinletisi eşliğinde, katılımcılara yemek ikramında bulunuldu. Gecenin ev sahipliğini yapan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve eşi Halise Bulut ise birlikte masaları dolaşarak programa katılan konuklarla tek tek ilgilendi.

Kadınlarımız Her Şeyin En İyisine Layık

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen programda ilk konuşmayı yapan isim olan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Bu salonda sizleri ağırlamak, sizlerle bir arada olmak bizim için mutluluk verici. Biz projelerimizi hizmete sunarken, benden yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyen eşime de sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Belediyecilik, beşikten mezara kadar devam ediyor. Biz yaşadığımız kentte hanımlara, annelere, siz değerli konuklarımıza katkı sağlayabiliyorsak ne mutlu bize. Kadınlarımız her şeyin en iyisine layık. Çünkü yavrularımızı yetiştiren, Fatihlerimizi yetiştiren annelerimizdir. Ülkesini seven, vatanını seven, bayrağını seven anneler olduğu müddetçe bu ülkeyi kimse bölemez. Bu birlik ve beraberliğimiz hiçbir zaman bozulmasın” dedi.

Kocaelili Annelerden Afrinli Annelere Mektup

Derince Kaymakamı Akın Yılmaz ise konuşmasında “Öncelikle hepinize hoş geldiniz diyor, Kadınlar Günü’nün mutluluklar içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Aslında senede bir gün değil her gün anneler günü, her gün kadınlar günüdür. Her günümüzün mutluluklar içerisinde, dayanışma içerisinde geçmesi çok önemli. Bugün ayrıca halkımızın her kesiminden hanımları bir araya getirerek, güzel bir mekanda program düzenleyen belediye başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Derince’de son dönemde önemli gelişmeler, önemli projeler hizmete giriyor. Birlikte her geçen gün daha ileri doğru gitmeye devam edeceğiz” dedi. Konuşmaların ardından Kocaelili annelerin, Afrin’de yaşayan annelere yazdığı mektubun da okunduğu programda zaman zaman duygu dolu anlar da yaşandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817