banner2779
banner2752
banner2750

BULUT: KALICI BAŞARI İÇİN TESİS ŞART


 

Derince Birlikspor’dan Ziyaret

İlçede sporun gelişimine önem veren ve bu doğrultuda birçok sportif tesisi Derince’ye kazandıran Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, spor kulüpleri ile bir araya gelerek istişarelerini sürdürüyor. Başkan Bulut, son olarak ilçenin köklü amatör küme takımlarından Derince Birlikspor camiası ile bir araya geldi. Geçtiğimiz günlerde genel kurulunu yaparak yeni yönetimini belirleyen Derince Birlikspor Kulübü, Başkan Bulut’u makamında ziyaret etti. Derince Birlikspor Kulübü Başkanı Rıza Yıldız ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, ilçedeki sportif faaliyetler konuşuldu. Derince Birlikspor’un başarısı için göreve geldiklerini belirten Kulüp Başkanı Rıza Yıldız “Mahallemizin takımına hizmet etmek için bu göreve başladık. Hedefimiz hem ahlaklı hem de yetenekli sporcular yetiştirmek. Bu noktada ilçemize kazandırdığı tesisler nedeniyle Belediye Başkanımız Ali Haydar Bulut’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Yüzme Havuzu ve Çok Amaçlı Salon

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ise yaptığı konuşmada sportif başarının dışında tesisleşmenin de büyük önem arz ettiğini belirterek, “Kalıcı başarılar elde etmek için en önemli unsur iyi tesislere sahip olmanızın gerekliliğidir. Eğer tesisleriniz yoksa başarılar günübirlik olur ve süreklilik arz etmez. Biz de hem başarıların uzun vadeli olması hem de Derince halkının sürekli sportif aktiviteler yapabilmesi için bu dönem tesisleşmeyi ön plana çıkardık” dedi. Derince’ye birçok tesis kazandırdıklarını belirten Başkan Bulut, “Yavuz Sultan Mahallesi’nde inşa ettiğimiz Kapalı Yüzme Havuzu’muza gösterilen ilgi ne denli doğru işler yaptığımızın göstergesi. Havuzumuz açılalı sadece 4 ay gibi bir süre geçti ama on binin üzerinde vatandaşımız bu tesisten yararlandı. Bunun yanında Yenikent’te hizmete açılan Şehit Er Emre Kaan Arlı Çok Amaçlı Spor Salonu yine bir çok branşta halkımıza hizmet veriyor. İshakçılar’a kazandırdığımız Er Meydanı ve Spor Kompleksi yine Türkiye’ye örnek olacak nitelikte. Yaptığımız her çalışmayı Derincelilerin mutluluğu için inşa ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751